De gode historier

Jeg er så heldig at arbejde med det jeg holder allermest af, nemlig mennesker. Det betyder at jeg holder mange gode samtaler hver eneste dag og dermed får jeg også mange gode historier, hver eneste dag. Det er et privillegie som jeg sætter ualmindeligt stor pris på og som beriger mig, både personligt og professionelt.

Derfor er jeg også umådelig taknemmelig og stolt, når nogen giver mig feedback og gerne vil dele den.

Hej Anni

Da vi to mødte hinanden havde jeg akut brug for hjælp i  min stresstilstand – du gav mig valget – om jeg selv ville bestemme – eller du skulle hjælpe mig.

Fra første møde fik jeg stor tillid til dig som menneske –  husker hvordan du håndterede min tilstand –  stille og rolig fremfærd – og valget var mit.

Vores samarbejde var helt fantastisk – og du førte mig tilbage til  den  “gode dag”  med menneskelige redskaber – og stor empati.   Du er en person som  jeg ofte sender  en venlig tanke –  og  en taknemlighed.

I dag bruger jeg stadig de ting du lærte mig – og vil gøre det resten af mit liv –  TAK for hjælpen Anni :-))

Anonym Svendborg

Kære Anni Juul Jensen

Jeg vil rigtig gerne sige dig en stor tak for din tid i Lemvigh Müller. Jeg er rigtig glad for at jeg noget at møde dig og lærer dig at kende, for på det kun halve år jeg har kendt dig, noget du at lærer mig rigtig mange brugelige ting som jeg har kunnet bruge og som jeg helt sikkert tager med mig og bruge frem gennem min karriere. Du er nemlig ekseptionel dygtig til at se konstruktivtivt på tingene og få dem sat i perspektiv på den helt rigtige måde, hvilket jeg har nyt stor glæde af hver gang jeg har været ude i en problemstilling. For der har du hurtigt sat situationen op som den er, hvor efter du har kunnet stille gode kritiske spørgsmål, til hvordan man kan se situationen an, og hvordan man kan overveje at gøre for at komme bedst muligt ud af det. Og det har jeg rigtig stor respekt for, og jeg sætter virkelig pris på det. For hver evig eneste gang jeg har været ude for en problem stilling, jeg gerne har villet se fra flere sider, har været gået død i eller bare haft lyst til at fortælle en historie, så har du altid været der og med meget lyttende ører, og jeg har aldrig følt at du ikke har haft tid til at lytte, selvom du har haft rigtig travlt med dit arbejde og det har betydet rigtig meget for mig.

Men en af de ting jeg aldrig vil glemme, var den gang jeg mødte dig første gang i butikken. Der havde jeg sat mig til mål at sælge nogle boremaskiner vi havde på tilbud med radio, som jeg ærlig talt ikke vidste noget om, men ville sælge da der kom en præmie. Du var så en af dem der kom ned i butikken den dag og selvfølgelig skulle jeg også prøve at sælge den til dig. Du var til min store glæde meget interesseret i at hører hvad det var for et tilbud, og hvad jeg kunne tilbyde. Derfor skulle jeg selvfølgelig testes af hvor du straks spørger om alm. spørgsmål til varens funktioner, som straks medfører at jeg ligner et stort spørgsmålstegn. Så tusind, tusind tak for det Anni, for fra den dag af, fik jeg virkelig øjnene op for hvor vigtigt det er at man ved noget om varen hvis man vil være sælger og ikke ekspedient. Jeg gik selvfølgelig straks i gang med at sætte mig i alt hvad der er værd at vide for brugeren, og omsatte det til alm. tale sprog, og så øget jeg mit salg gevaldigt, og fik sat en god rekord hvilket jeg rent faktisk vil takke dig for og det er blot en af mange ting. Og så syntes jeg at du skal vide at jeg syntes rigtig godt om din indstilling til livet og de værdier du bygger din hverdag på, hvilket jeg har stor respekt for da det er ting jeg selv går ind for.

Jeg har lyttet til hvert et ord du har sagt, og jeg vil huske hvert et råd du har givet for de er og har med garanti været og bliver guld værd for min fremtid. Jeg vil virkelig komme til at savne at have dig til at komme til, for du bliver hård at miste da du virkelig har været guld værd, for der er ingen andre i virksomheden der kan det som netop du kunne, så du er helt sikkert også et stort tab for Lemvigh Müller, men jeg håber på at vores veje igen mødes en dag, det har været en stor fornøjelse at møde dig. Tusind tak for alt hvad du har givet mig, det betyder meget, og held og lykke i fremtiden, det har du fortjent, og jeg ved at du nok skal finde et job der vil falde i din smag, for vil du have det, så husk på at du har det de vil have, og det ved du også selv, og du ved hvad jeg mener.

Tusind tak fordi at jeg har måttet møde dig, og du har villet lytte til mig og givet mig de værdifulde guldkorn de har betydet meget, tak for det Anni.

Kærlig hilsen

Martin Brighs, handelselev 2010-2011

27. august 2010

Anbefaling af Anni Juul Jensen

Mit forløb med Anni startede i slutningen af januar mdr. og ca. 4 mdr. frem. Vi mødtes til personlige samtaler med et interval på 1-4 ugers mellemrum, å 1-2 timers varighed.

Jeg havde haft et helt ekstremt turbulent 2009, og oplevede at mørket stille og roligt havde lagt sig om mit liv og min tilværelse. Dette indebar at jeg pludselig ikke så mig i stand til at passe mit arbejde. Det var i den forbindelse at Lemvigh-Milller A/S gav mig mulighed for at tale med Anni.

Personlig har hele forløbet naturligvis været et langt sejt træk. I starten var jeg meget forvirret om alting. Her havde Anni alligevel hele tiden fingeren i sporet, så vi fulgte den plan hun havde lagt for mig. Jeg oplevede fuld kontrol og det hjalp mig.

Meget hurtigt blev jeg fortrolig med Anni. Jeg turde stole fuldt og helt på at det var rigtigt, det jeg fik hjælp til. Når jeg blev det mindste i tvivl, formåede Anni på formidabel vis at guide mig i de rigtige retninger.

Selvom det hele vejen var mig der skulle lave ændringerne. Var Anni mit sikkerhedsnet som jeg altid havde lov til at kontakte. Det er få mennesker i mit liv, der ved så meget om mig, som Anni gør nu. Jeg oplevede også at Anni havde en uovertruffen sjælden evne til at “fejre” mine succeser i forløbet. Det gav mig virkelig et boost, når vi sammen kunne se og talte om mine fremskridt.

Anni er utvivlsomt en af de absolut vigtigste årsager til at jeg har det så godt, som jeg har det i dag, og at jeg var tilbage efter så relativt kort tid. Det har været helt enormt hårdt, men det endte med at blive en fantastisk rejse. Perfekt guidet fra start til slut, med den professionelle distance som var nødvendig.

Jeg kan kun give Anni mine varmeste anbefaling, det har været en meget positiv uvurderlig oplevelse.

Lars Baunsgaard
Teamleder
Lemvigh-Müller

Har du også en god historie?

Jeg modtager meget gerne din gode historie og oplevelse af at have mødt mig, og når jeg har læst den, bringer jeg den her på siden.

På forhånd tak for din historie.